****** PERSBERICHT *********
De Magnolians en zanger Emile Boer komen naar Zuidwolde
Gepubliceerd zaterdag 30/12/2017

Het befaamde orkest "The Magnolians" nodigt iedereen uit om op zondag 4 februari 2018 te komen genieten van de heerlijke jazz- en dansmuziek uit de 20-er en 30-er jaren. Voor wie deze muziek niet kent is dit ook een prima gelegenheid om eens te komen "snuffelen" aan de steeds fris klinkende evergreens uit die tijd.
Natuurlijk worden ook liedjes van de Nederlandse Ramblers, zo typerend voor deze periode, ten gehore gebracht. De veelzijdige Emile Boer uit Hoogeveen neemt geheel in stijl de zangnummers voor zijn rekening. Deze muziek vraagt er om dat er gedanst wordt: het spreekt dus vanzelf dat er daarvoor ook nu ruimschoots gelegenheid is!
The Magnolians spelen in Zalencentrum Den Kaat te Zuidwolde.
Aanvang 15:00, de zaal is open vanaf 14:30.
Entree gratis

Stem op The Magnolians bij de Rabobank clubkas Campagne!
Gepubliceerd zondag 17/09/2016

Van 1 september t/m 14 oktober 2017 is er de Rabobank Clubkas Campagne. Tijdens deze actie mogen leden van Rabobank Zuidwest-Drenthe hun stem uitbrengen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Let op: Deze stemmen zijn geld waard! Hoe meer stemmen op The Magnolians des te meer geld wij ontvangen. Bij de derde editie van het ledenmagazine Dichterbij ontvangen de leden vijf stemmen per adres. Ieder huishouden mag maximaal 2 stemmen uitbrengen op The Magnolians.
Dus steun ons en breng uw stem uit op The Magnolians.

Beëindiging samenwerking met Linda Molenkamp
Gepubliceerd zondag 17/09/2017

Afgelopen jaar is een intensieve samenwerking geweest tussen zangeres Linda Molenkamp en The Magnolians. Er zijn diverse concerten samen gegeven en de reacties vanuit het publiek, maar ook vanuit het orkest, waren zeer positief. Echter door haar volle agenda kan ze samenwerking met The Magonians helaas niet voortzetten. Wel gaan we in de toekomst kijken of we bepaalde bijzondere optredens samen kunen uitvoeren. We wensen in ieder geval Linda veel succes toe.Zangeres en trompetist versterken The Magnolians!
Gepubliceerd vrijdag 07/11/2016

Tijdens de komende optredens in december 2016 en in 2017 gaat Linda Molenkamp, zie www.lindamolenkamp.nl, the Magnolians versterken.Haar prachtige jazzy stemgeluid geeft een extra dimensie aan onze geliefde oude jazz. En vanaf het optreden in 't Maotie op 11 december hebben we een extra verrassing. Dan zal Ewout Kempers de kopersectie uitbreiden met de 2e trompet.


Stem op The Magnolians bij de Rabobank clubkas Campagne!
Gepubliceerd vrijdag 02/09/2016

Van 1 september t/m 14 oktober 2016 is er de Rabobank Clubkas Campagne. Tijdens deze actie mogen leden van Rabobank Zuidwest-Drenthe hun stem uitbrengen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Let op: Deze stemmen zijn geld waard! Hoe meer stemmen op The Magnolians des te meer geld wij ontvangen. Bij de derde editie van het ledenmagazine Dichterbij ontvangen de leden vijf stemmen per adres. Ieder huishouden mag maximaal 2 stemmen uitbrengen op The Magnolians.
Dus steun ons en breng uw stem uit op The Magnolians.


The Magnolians dragen bij aan de geslaagde Uitdag in Coevorden!
Gepubliceerd zondag 07/09/2014

De Culturele Uitdag is een groot succes geworden! The Magnolians verzorgden de aftrap op het centrale podium op de Markt in Coevorden. Een uur lang heeft het voorbij komende publiek ons kunnen horen. Het was voor de Magnolians een geslaagd concert, met bovendien veel positieve reacties!


Opening van tentoonstelling valt in het water
Gepubliceerd zondag 10/05/2014

Op zaterdag 10 mei verzorgde The Magnolians Dance Orchestra de opening van de tentoonstelling ´Muziek oet Drenthe´ van het Stedelijk Museum Coevorden. Het concert van The Magnolians in de muziekkoepel op de Markt te Coevorden viel helaas in het water.


Huiskamerconcert in Zuidwolde wordt groot succes!
Gepubliceerd zondag 26/05/2014

Het huiskamerconcert dat The Magnolians op 16 maart 2014 verzorgden is een groot succes geworden. In een intieme sfeer zetten The Magnolians een goed verzorgd optreden neer. Het aanwezige publiek, dicht opeengepakt vanwege de grote belangstelling, genoot zichbaar!


Muzikale contrasten in Hoogeveen
Gepubliceerd zondag 26/05/2013

Het optreden van The Magnolians in Hoogeveen tijdens de manifestatie ´Kunst langs de Vaart´ op 25 mei was een middag van sterke muzikale contrasten voor een, mede vanwege de kou, klein publiek...


Aankondiging optreden The Magnolians in Hoogeveen - 25 mei 2013
Gepubliceerd maandag 06/05/2013

Op 25 mei 2013 zullen The Magnolians optreden in het kader van ´Kunst langs de Vaart´ in Hoogeveen. Vanaf 13:00 uur kunt u The Magnolians zien én horen nabij het Zuiderpark.


The Magnolians in het nieuws... Profielschets in Hoogeveensche Courant
Gepubliceerd: Hoogeveensche Courant, 30/07/2012

In de Hoogeveensche Courant van 30 juli 2012 verscheen een uitgebreid artikel over de Magnolians. Twee leden van het orkest, Geert Rubingh en onze kersverse saxofoniste, Irene Hugen, vertelden over de achtergrond van het orkest, hun ervaringen en hun beweegredenen om in het orkest te spelen. Passie voor de muziek, swing en jazz, smelten bij vele leden samen.


Concert van The Magnolians in Zuidwolde en afsluiting van het jaar
Gepubliceerd: 16/07/2012

Op 15 juli sloot het Magnolians Dance Orchestra het seizoen 2011-2012 af met een uitverkocht dubbel concert in het Tonckenshuis in Zuidwolde. Na de tijd werd tijdens een barbeque door de leden teruggeblikt op een succesvol, muzikaal jaar en alvast vooruit gekeken op het volgende seizoen.